Herz von Heuze

16 maart 2024

Tweede ronde Herz von Heuze

Contact: Nicole van de Ven Smeelen
E-Mail: info@herzvonheuze.nl
Voel de energie van het grootste voorjaarsfeest in de regio, volledig ondergedompeld in onvervalste Après-ski sfeer! Wij brengen de magie van de bergen naar je toe met een feest dat groter en beter is dan ooit.

Dit jaar pakken we opnieuw groots uit met de topartiesten die de sneeuw doen smelten en de temperatuur in de zaal naar ongekende hoogten laten stijgen. De decoratie is helemaal in stijl – denk aan houten chalets, een echte Après Friet Wagen met sneeuwkanon en natuurlijk, goed gevulde pullen bier waaruit het schuim rijkelijk vloeit… Jetzt geht los!

Bereid je voor op een avond vol met de beste Après Ski hits en onweerstaanbare Duitse Schlagers. We garanderen je een avond vol plezier, waar de voetjes van de vloer gaan en de handen in de lucht!
Met bijzondere trots kondigen we aan dat de meest geboekte Après Ski DJ van Nederland, PARTY OHNE ENDE – DJ OTTO WUNDERBAR, het dak eraf komt draaien op ons podium! Met zijn beats en jouw enthousiasme wordt dit een nacht die je je nog lang zult herinneren.

Trek je lederhosen of dirndl aan en join ons voor een onvergetelijke ervaring waar de pret nooit eindigt. Dit wil je niet missen, dit moet je meemaken!

Zet je schrap, maak je klaar en wees erbij. Het wordt legendarisch! #AprèsSkiFeest2024

Locatie:
Hart van Heuze
Aanvang:
20.00 uur
Meer info: