Wat vinden zangeressen van Nota Feliz?

Sanne Bennenbroek

"Iedereen kan het eigenlijk. Het is niet dat er verwacht wordt dat je een niveau zangeres bent."

Voordat ik met Nota Feliz begon had ik eigenlijk nog niet veel ervaring. Ik zong alle liedjes mee met de radio en mama tipte Nota Feliz. Inmiddels ben ik er al bijna 5 jaar bij! Iedereen kan erbij en iedereen past er ook gewoon tussen. Het is een gevarieerd groepje, maar het klinkt wel met elkaar en dat vind ik heel leuk."

Dana Wijnen

“Ik heb alleen zangervaring van het kinderkoor en het zingen met de radio, maar ik pas er heel goed tussen.”

Voordat ik met Nota Feliz begon heb ik op het kinderkoor gezeten en zong ik altijd liedjes op de radio mee. Mijn zus zat in die tijd bij Nota Feliz en ik zag dat zij het daar heel erg leuk vond en toen heb ik besloten om ook bij Nota Feliz te gaan. Het is er heel gezellig, maar je leert er natuurlijk ook veel van!

 

Inge Coolen

“Het gaat van jong naar oud, maar het maakt eigenlijk helemaal niet uit hoe oud je bent of hoe ervaren je bent.”

“Voordat ik met Nota Feliz begon zong ik veel solo en als de gelegenheid ervoor was dan zong ik in de kroeg of op feestjes. Ik kende veel mensen bij Nota Feliz en die vroegen: als je zingen zo leuk vindt, waarom kom je dan niet bij Nota Feliz? Ik heb dit toen geprobeerd en de liedjes spraken me wel heel erg aan en het gezelschap."

"Het gaat vooral om het zingen, maar natuurlijk ook om de gezelligheid. Wat ik heel erg fijn vind is dat je ook de mogelijkheid hebt om in een klein groepje te zingen of solo te zingen. Ik wil graag mijn stem laten horen."