Het Coronavirus & het Hart van Heuze

Beste gebruikers van het Hart van Heuze,

Na een onzekere periode mogen we weer langzaam toewerken naar een situatie waarbij er weer meer mogelijk is en we het vervelende virus toch onder bedwang weten te houden.

Voor het Hart van Heuze brengt dit de nodige consequenties met zich mee. Enerzijds financieel maar ook het samenbrengen van mensen missen we enorm.

Met de uitbraak van Corona is er voor ons Hart van Heuze een nieuwe situatie ontstaan die vraagt om een plan van aanpak en scenario's voor de korte termijn, maar ook voor de langere tijd, omdat niet duidelijk is wanneer we de draad weer als vanouds op kunnen pakken. Dit protocol richt zich op de eerstkomende periode als het Hart van Heuze weer open mag, al dan niet onder specifieke voorwaarden.

Ook al staat niet alles letterlijk beschreven, we verwachten van onze bezoekers dat we met zijn alle ons gezonde verstand gebruiken!

Hiermee kunnen we zo snel mogelijk de draad weer enigszins oppakken.

Bent u als vereniging voornemens op de draad weer op te pakken en wilt u daarbij gebruik maken van het Hart van Heuze? Neem daarvoor contact op met onze beheerder.

Dan bent u van harte welkom zolang dit volgens de geldende richtlijnen van oa. het RIVM is.

Zie hiervoor ons Protocol en tevens het document van KNMO-Koornetwerk.

 

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur Hart van Heuze,

 

Twan van Teeffelen

Voorzitter