Diversen

kbo heusden

KBO Heusden

KBO Heusden is een actieve vrijwilligersorganisatie voor senioren van 50 jaar en ouder en telt ongeveer 400 leden. Het doel: de sociale verbondenheid en onderlinge solidariteit van de Heusdense senioren stimuleren. KBO Heusden biedt een diversiteit aan activiteiten die zijn gericht op het behartigen van de belangen van ouderen en op het bevorderen van sociale contacten. Denk aan advies en informatie over gezondheid, wonen en financiën. Maar ook aan activiteiten met het oog op ontmoeting, ontspanning en ontwikkeling.

heuze olympics

Heuze Olympics

Een aantal Heusdense verenigingen bundelt jaarlijks de krachten om samen een dag voor de jeugd van Heusden te organiseren: de Heuze Olympics. Het is een evenement vol sport, spel en avontuur.

Kleding- en speelgoedbeurs Heusden

Kleding- en speelgoedbeurs

Twee keer per jaar vindt er een gezellige kleding- en speelgoedbeurs plaats, in maart en in september. In maart is het tijd voor het kopen en verkopen van de zomerkleding en in september voor de winterkleding. En op beide momenten niet te vergeten het speelgoed natuurlijk. De organisatie van de beurs is in handen van een groepje enthousiaste dames, die van aanpakken weten.

Stichting Evenementen Heusden

Stichting Evenementen Heusden

Stichting Evenementen Heusden organiseert jaarlijks de Jukebox Dance Party: een nostalgische muziekreis in een sfeerrijk decor. Daarnaast organiseert deze stichting de jaarlijkse snuffelmarkt.

Buurtverenigingen

Buurtverenigingen

Beter een goede buur, dan een verre vriend. Heusden telt diverse buurtverenigingen die het aangenaam toeven maken in de buurt:

  • Buurtvereniging Achteraf - Toon Hartman hartman@peel14.com
  • Buurtvereniging Antoniusstraat - Carla Strik  bvantonius@hotmail.com
  • Buurtvereniging Hoekse Waard - José Mennen  fwjmennen@hetnet.nl
  • Buurtvereniging ten Blakke - Cindy Gorissen  tenblakke@hotmail.com
  • Buurtvereniging Vlinkert - Twan van Teeffelen  t.vanteeffelen@floricon.nl
  • Buurtvereniging Kuijperlaan - Matt Verhaegh  math@verhaegh.nl
ZLTO Asten

ZLTO Asten

ZLTO is een vereniging voor ondernemers in de groene ruimte. De bestuurders zijn agrarische ondernemers die zich, georganiseerd in afdelingen, bezig houden met gebiedsgerichte vernieuwing, versterking marktpositie, duurzaam ondernemen, realisatie kennisinfrastructuur en innovatie, arbeid en goed werkgeverschap en professionalisering van ondernemerschap. Asten kent een eigen afdeling.

Botanische Tuin Heusden

Botanische Tuin Heusden

De prachtige botanische tuin is gelegen achter de H. Antonius Kerk aan het Vorstermansplein in het centrum van Heusden gemeente Asten. De tuin is geopend van mei tot en met oktober van 10.00 uur tot 18.00 uur. Door donateur te worden voor een minimale bijdrage van €15,- per jaar help je bij het in stand houden van deze tuin.