Muziekverenigingen

Harmonie Heusden

Harmonie St. Antonius

Harmonie St. Antonius bestaat uit een A-orkest (harmonie-orkest), een B-orkest (jeugdorkest), een C-orkest (opleidingsorkest), een slagwerkgroep, een jeugdslagwerkgroep en een majorettengroep (onderverdeeld in een showgroep en een jeugdgroep).

Zanggroep In Between Heusden

Zanggroep In Between

Zanggroep In Between bestaat uit 65 enthousiaste zangeressen en zangers plus combo. Het repertoire van In Between bevat voornamelijk popnummers: van golden oldies tot laatste hits. Gezelligheid en plezier in samen zingen staan hoog in het vaandel. Zanggroep In Between repeteert elke woensdagavond.

Showkoor Erato Heusden

Showkoor Erato

Showkoor Erato neemt je mee naar een wereld vol muziek en show. Het is een ambitieus en gezellig koor met ongeveer 45 zangeressen, plus een volwaardig combo met drummer, toetsenist, accordeonisten, gitaristen, percussionisten en bassist. Erato repeteert op maandagavond en zingt popmuziek.

Ouderenkoor Amicitia

Ouderenkoor Amicitia

Ouderenkoor Amicitia bestaat uit dames en heren die graag samenkomen om te zingen. Het koor repeteert op vrijdagochtend in de Hoeksteen (in het Hart van Heuze).

Heusdens Kerkkoor

Heusdens Kerkkoor

Het Heusdens Kerkkoor bestaat uit dames en heren die regelmatig vieringen in de Heusdense kerk opluisteren. Ze repeteren op donderdagavond.

Boerenkapel de Turvers

Boerenkapel de Turvers

Boerenkapel de Turvers is bijna onlosmakelijk verbonden met CV de Peelvrujters. De kapel verzorgt de muzikale omlijsting van de activiteiten van de carnavalsvereniging, naast eigen dweilorkest-uitstapjes.