Wat vinden mannen van Lumberjack?

Deze mannen zitten in de organisatie van Mannenkoorproject Lumberjack. Waarom doen zij mee? Lees hieronder verder.

Bennie Aarts

“Ik kan niet heel goed zingen, maar wel met de kettingzaag overweg”

“Ik heb eerder zangervaring opgedaan bij KPJ-Mannenkoor the Christmasballs, waar we tussen het lachen door ook nog moesten zingen.”

“Dit wordt zo’n evenement waarvan je zegt: ‘goh, daar had ik aan mee willen doen, die zullen veel plezier gehad hebben vooraf.’ Het mooie is dat allerlei nieuwe mensen bij elkaar gebracht worden, dat geeft nieuwe dynamiek, ideeën en creativiteit. Er zal wat losgewoeld worden, de man in ons wordt herboren.”

Bart Wijnen

“Muziek is sowieso leuk om te doen”

“Dit project is uniek voor Heusden en omstreken. Het wordt supergezellig met al die mannen, veel gezannik en gezever. Ik doe mee omdat het me leuk lijkt om iets aparts te doen.”

“Zingen is iets wat ik uit mezelf niet gauw doe. Toch ben ik qua zangervaring in de gelukkige omstandigheid een cd te hebben opgenomen met KPJ Mannenkoor The Christmasballs. Daarnaast heb ik ooit tijdens de Proms en tijdens een Erato-concert als solist mogen zingen. Ik ben begonnen bij het kinderkoor. Ons vadder was dirigent, dus wij moesten wel. Daar ben ik nog ooit het jochie met het trommeltje geweest, maar dat was geen zingen.”

 

Frans Kerkers

“Ik verwacht dat de derde helft vrij gezellig kan worden”

“Ik heb nul komma nul zangervaring, behalve met het liedje ’80 rode rozen’ dat ik voor de hele familie zong toen oma 80 werd. Dat is 40 jaar geleden of misschien nog wel langer. Meer heb ik nooit gezongen, behalve onder de douche en op kantoor als er niemand is."

"Dit wordt een project dat je zeker niet wilt missen. Leuk om in Heusden een keer iets nieuws te hebben en er aan mee te doen.“